Tjäna pengar till laget & föreningen

Fikakassan hjälper er tjäna pengar till laget och föreningen genom att sälja ekologiskt kaffe

Finns det något enklare sätt att tjäna pengar till laget?

Behöver ni samla ihop pengar till en klassresa? Ska produkterna vara lättsålda och ge bra vinst? Då finns det förmodligen ingen bättre produkt än vårt ekologiska kaffe.

Vinst per såld produkt:

65 kr
Bra vinst!

DET SKA VARA KUL FÖR LAGMEDLEMMARNA ATT SÄLJA!

Här är vår lättsålda produkt:

Fikakassan har gjort det enkelt och effektivt för lagmedlemmarna att sälja kaffet. Genom att bara erbjuda en produkt så är det enkelt för spelarna att fokusera och nå högre resultat. Sälj 3-pack gourmetkaffe i en FTC-miljövänlig svensktillverkad påse för 150 kr. 

En enda komplett produkt för spelarna att sälja

Tre paket gourmetkaffe med tre olika spännande smaker säljs i ett komplett 3-pack för 150 kr. Finns både som bryggmalet eller hela bönor. Samma pris, samma mängd. 

KOM IGÅNG REDAN IDAG!

Så här beställer ni ett startpaket till laget

Kom igång redan idag genom att fylla i formuläret. Vi återkopplar till er direkt med säljmaterial och mer information om nästa steg. Startpaketet är gratis.

STARTPAKETET INNEHÅLLER:

Infopaket

JÄMFÖR OSS GÄRNA MED ANDRA AKTÖRER

Vi är bäst på att hjälpa er att tjäna pengar till laget!

Som ni ser i jämförelsen här nedanför så är Fikakassan bäst när det kommer till att tjäna pengar till laget. Jämförelsen är gjord genom att samla in publik information på andra aktörers hemsidor.

Tjana_pengar_klassen_jamforelse

Källa: Allmänna villkor för respektive företag 2021

Tjäna pengar till laget

3 tips på hur ni kan tjäna pengar till laget

Vill ni åka på en cup med laget? Eller behöver laget och föreningen extra pengar till lagkassan? Då har du hittat rätt! Fikakassan har hjälp över 15,000st elever och spelare att tjäna pengar till sina lag och klasser. 

Genom vår enkla produkt (3-pack gourmetkaffe) så är det mycket lätt för lagmedlemmarna att sälja in produkten till grannar, släkt och vänner. Ni får dessutom en hög vinst på 65kr för varje sålt paket.

Här nedanför har vi listat tre olika sätt som man kan tjäna pengar till laget.

Starta en försäljning

5/5

Bästa sättet att tjäna pengar till laget!

Det vanligaste sättet att tjäna pengar till laget är förmodligen genom att sälja produkter genom bolag som är specialiserade på just detta. Vi på Fikakassan hjälper er gärna med att samla in pengar till laget. Det här erbjuder vi:

  • Lättsålda produkter (kaffe) som finns i varje hushåll
  • Bra vinst per såld vara (65kr per såld vara)
  • Minst 20 dagars betalningstid
  • En personlig kontaktperson med hög service

Cup

Att hålla i en cup är både roligt och spännande. Föräldrarna delas in i olika grupper såsom cafégrupp, matgrupp, sponsorgrupp, lotterigrupp m.m.

Tyvärr har det blivit svårare att hitta sponsorer då företagen blivit betydligt mer återhållsamma. Ett tips är att leta sponsorer för maten först eftersom den är enklast. Att få loss några flak dryck eller få hjälp att luncherna från en lokal restaurang brukar gå vägen.

Kan man dessutom hitta någon som kan tänka sig skänka några finare produkter till prisbordet brukar det generera i mycket intäkter för lotterna. Erbjud företaget att ha med sin logo i matchprogrammet eller på lagets hemsida. Finns ett sekretariat kan man också nämna sponsorernas namn under cupen vid tillfälle.

Tjänster

Att erbjuda tjänster som är ett annat sätt att tjäna pengar till laget. Det här sättet behöver mycket planerande och det är relativt begränsat med hur mycket pengar ni kan tjäna. Vi rekommenderar starkt att ni väljer att sälja produkter istället för tjänster när ni vill samla in pengar till laget.

Så här mycket pengar kan ni tjäna

Hur mycket pengar kan ni tjäna till laget? Här nedanför ser ni en tabell där ni kan jämföra och räkna på hur mycket ni kan lyckas samla in. Våra tidigare kunders resultat är ofta runt 10 paket per deltagare, det innebär att om ni är 25 deltagande spelare så bör ni kunna tjäna minst 16 250kr till laget.

50 paket sålda = 3.250 kr 

100 paket sålda = 6.500 kr 

150 paket sålda = 9.750 kr 

200 paket sålda = 13.000 kr 

300 paket sålda = 19.500 kr