Sälj kaffe och tjäna pengar till klassen

Fördelar med att anlita en Barnvakt

Att vara förälder är en viktig roll som kräver mycket ansvar och tid. Ibland kan det därför bli svårt att balansera jobb, personlig tid, och familjeliv. Lösningen till detta, som förbättrar både barn och föräldrars livskvalitet, är att anlita en barnvakt/nanny.

Minska stress

Genom att anlita en barnvakt några/någon dag i veckan kan både du och din partner undvika stress, som att skynda er från jobbet för att hinna med upphämtningen från förskola eller skola. Handla utan tidspress, tid för avkoppling, eller andra saker som man inte alltid har tid för när jobb och familj tar upp mycket fokus. På så vis ökar du ditt välmåendet och blir mindre trött. Istället kommer du ha mer energi runt barnen och vara mer avslappnad med dem.

Mer kvalitetstid

Det är vanligt att man inte har tid för att unna sig några egna timmar till saker du/ni har försummat sedan barnen kom in i bilden. Med hjälp av en nanny kan du däremot ha möjlighet att njuta av lite egen tid eller tid tillsammans med partnern och på så vis främja förhållandet. Detta i sin tur påverkar barnet positivt av att se sina föräldrar glada och pigga, då förälders energi och känslor även påverkar hur barnet mår. 

Förutom att en barnvakt kan underlätta föräldrars vardag, hjälper de även till att berika och öka barnens livskvalitet. 

Anpassad omvårdnad

En barnvakt erbjuder skräddarsydd vård för dina barns behov. Barnen behöver även inte kämpa med andra barn om vård och omsorg då en egen barnvakt alltid finns vid just ditt barns sida och är en alldeles egen lekkamrat för ditt barn. Barnet kommer på så vis utveckla en relation med barnvakten där barnet kommer känna sig trygg, viktig, och uppmärksammad.

God förebild & kognitiv utveckling

Studier har även visat att nära kontakt med en ung vuxen som inte är släkt, t.ex en barnvakt, blir en förebild för barnet och påverkar barns psykologiska och känslomässiga utveckling. Följaktligen får barnet på så vis kommunikativa och sociala fördelar senare i livet. Barnvakter kan därför vara bra att ha då man även kan utnyttja det till att lära barnet kunskaper som man själv inte behärskar. Exempelvis om du vill att ditt barn ska lära sig ett främmande språk eller en musikalisk färdighet kan du anlita en barnvakt som uppfyller de kraven. På det sättet blir ditt barn även rik på nya och fördelaktiga kunskaper. 

Flexibla timmar

En trygg barnvakt som kan anpassa till ert schema kan bidra till att barnen inte behöver utsättas för förskolans schema. Ditt barn kan istället sova och vila i lugn och ro och ha mycket mer energi om dagarna. 

HeyKiddo.se – En smidig lösning 

Nu när du vet mer om de fördelar som barnpassning ger dig och dina barn, är det dags att söka efter en ansvarsfull, empatisk och snäll barnvakt som du kan lita på. Hey Kiddo är en plattform som har förenklat processen att förbinda föräldrar med noggrann utvalda trygga barnvakter med höga kvalitetsstandarder. 

Här är exempel på hur HeyKiddo.se underlättar att anlita en barnvakt som passar just er familj: 

Trygg barnpassning

Säkerheten på Hey Kiddo är A och O, så att föräldrar ska känna sig trygga med att en nanny tar hand om sitt/sina barn. Alla HeyKiddos barnvakter genomgår  hjärt- och lungräddnings kurser, bakgrundskontroller, och intervjuer, för att säkerställa att de uppfyller säkerhetskraven för att kunna vårda barnen. 

Mångsidighet

Hey Kiddo erbjuder barnvakter för olika åldrar och behov. Det går att hitta barnvakt för både spädbarn, småbarn, eller äldre barn. På så vis har föräldrar möjlighet till att hitta den perfekta barnvakten för sin familj och sina barns specifika behov. Barnvakterna på Hey Kiddo har olika bakgrunder och många av dem är flerspråkiga, så om ni söker en engelskspråkig nanny, eller något annat främmande språk för att utöka barnets språkkunskaper, löser Hey Kiddo det!

Enkel bokningsprocess

HeyKiddo erbjuder även en smidig bokningsprocess online där ni genom några enkla klick kan effektivt hitta en barnvakt som passar just era behov och tidsplan. På så vis sparar ni mycket värdefull tid och får snabbare åtkomst till barnvakter när det är nödvändigt.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är det en värdefull investering för föräldrar att anlita en barnvakt då det bidrar till att både föräldrar kan få avlastning, minskad stress, men även att barnen utvecklar sin kognitiva förmåga, får en ny förebild och mer kvalitetstid. Med hjälp av HeyKiddo.se effektiva och trygga plattform kan ni redan idag leta efter den rätta barnvakten och njuta av flera avkopplande och stressfria vardagar med vetskapen om att barnen är i trygga händer. 

Rulla till toppen