Sälja choklad

Sälj choklad till klassen eller laget. Här ger vi tips på hur ni kan sälja mer!

Sälj choklad

Fikakassan samarbetar tätt med Chokladkassen som erbjuder samma koncept fast med choklad. Vi erbjuder alla våra kunder att lägga till att även sälja choklad då det är samma försäljningspris och förtjänst. Varorna packas också tillsammans så det medför inga extra kostnader. Choklad och kaffe har fina synergier och vi har sett att de grupper som erbjuder båda kategorierna säljer mer. 

Choconi svenska tryfflar

Fördelar med att erbjuda choklad

Choklad är något speciellt för många och de allra flesta är intresserade av att köpa både till sig själva men även som present. Choklad innehåller antioxidanter och har flera andra positiva egenskaper på både vårt humör och vår kropp. Choklad ligger oss helt enkelt varmt om hjärtat och är något vi konsumerar frekvent. I Sverige äter vi mycket choklad men skulle någon kund inte tycka om just choklad, finns även lakrits. Konceptet är samma som Fikakassan, man säljer choklad i en kasse och kan välja olika sorters kassar beroende på tycke och smak.

Chokladkassen erbjuder olika kassar fyllda med svenska tryfflar, belgiska praliner eller lakritskulor överdragna med choklad. Många tycker att just choklad är väldigt roligt att sälja då många kunder uppskattar det speciellt. Pralinerna är Rainforest alliance certifierade. Vinsten per såld kasse är 60kr oavsett antal, dvs samma som Fikakassan. Vi har sett att de gruppen som erbjuder både kaffe och choklad, säljer i regel fler kassar. Många kunder köper då två kassar istället för en. Det finns egentligen ingen nackdel att erbjuda båda men valet är ert!

Rulla till toppen